Discussion in "E107 FURL Support" started by    Mykey    Feb 13, 2007.
Tue Feb 13 2007, 01:34 AM
#1
Hi there, as advised I am posting here.

The initial problem I had with furl is a few menu items were still showing unfriendly links, I have since figured this out.

The second question I had was could this be adapted to hide the url extensions completely? (not usually a good idea I know). A better idea would be to just 'hide 'the directory, so instead of seeing www.whatever.com/e107_plugins/blah/page.htm it would simply state www.whatever.com/page.htm. Is this possible?

Extending from this would be instead of having to write each plugin page (guestbook, pm etc) into the htaccess, would it be possible to 'blanket cover' the plugin directory (or any other).

As you can probably guess, I have not dealt with htaccess or mod_rewrite before, having now looked at a mind bending amount of information on the subject, it would appear to have a lot of capabilities.

This plugin has certainly made it a lot easier for me, without it I would be still sat here scratching my head and looking completely dumb!

Apologies for the longwindedness of this! I can ramble on sometimes.

Mike.

 tienduhieu like this.
Tags E107 FURLSEF PluginFURL SupportE107 search engine friendly
Tue Feb 13 2007, 03:26 AM
#2
Ok, having now realised that I needed to redo the site links the directories are no longer showing . Maybe that will teach me to take a little more time!
 tienduhieu like this.
Tue Feb 13 2007, 05:04 AM
#3
sure you learn how to do things with your experience. Well i was going to tell you that, you need to re-write those site links thats all... and put the entry in the HTACCESS file corresponding to those links. any other problem. you can post anytime.
 tienduhieu like this.
Wed Feb 21 2007, 04:08 PM
#4
I use FURL and .htaccess and it's great!
However, I also rewrite the link to my sports pics in the Coppermine gallery using .htaccess:

RewriteRule sportpics.php e107_plugins/coppermine_menu/index.php?cat=3

Now check these two URLs:

http://bjoern.brembs.net/sportpics.php
http://bjoern.brembs.net/e107_plugins/coppermine_menu/index.php?cat=3

In the re-written URL, the images are missing and most links point to the root-directory instead of the coppermine directory.
How can I fix this?

Thanks!

Bjoern
 tienduhieu like this.
Wed Feb 21 2007, 04:32 PM
#5
the problem is... you need to make changes in the plugin files to have the liks and images ok!
so search for the code and prefix the image url with ".e_PLUGIN." and everything will be ok!
 tienduhieu like this.
Wed Feb 21 2007, 07:03 PM
#6
ah, I see! That makes sense! Thanks!
 tienduhieu like this.
Sat Feb 24 2007, 11:07 AM
#7
Hello

I have a problem with new posts (for example http://www.club-mitsubishi.ru/forum.html?new and bottom of page there is last posts menu with the same problem)

When you click on thread it follows to last post (not to whole thread)

I hope you understand what do i mean, i hope you'll help me!

Tnx
 tienduhieu like this.
Sat Feb 24 2007, 03:16 PM
#8
According to me, it must work. Now the thing is..
your website is in Russian so i am not able to figure out the problem right now.
I checked clicking on all the links.. they are working perfectly fine.
One request for you can you please send me your smiley pack? upload it here in the forum. Thanks
Sat Feb 24 2007, 04:43 PM
#9
Look, i turn this menu on again (there are 2 menus with new forum posts, look at the second) -  http://www.club-mitsubishi.ru/forum.html -  the bottom of page, when you click on thread name it goes to the post (not to whole thread)

here your smiley pack

you also can try the google option to translate my site into English.
 tienduhieu like this.
Sat Feb 24 2007, 06:30 PM
#10
well thats not the problem of FURL its the problem of the plugin you are using New forum Plugin made to go to the last post.. works fine.. Recent Reports or replies made to go to the forum it suppose to.. everything seems fine to me..

Edit:
Thank you for smilies


[ Edited Sat Feb 24 2007, 06:32 PM ]
 tienduhieu like this.

Get Social

Information

Powered by e107 Forum System

Conversation

ExperimenterUK
Sat Oct 12 2019, 10:23 PM
Log in.. then post your code in the 8051 forum
Sat Oct 12 2019, 10:18 AM
Bhadra Sajikumar
i am doing a countdown timer with 8051 for my project, unfortunately our professor had to take a leave of absence before he could teach us most of it.. can someone explain the .asm code of it for me?
Mon Sep 23 2019, 07:37 AM
Nathaniel
I am doing a project for my schools wireless security system with cameras,sensors and spot lights using 8051 micro controller, could you help me out with the design and its source code.
Wed Sep 18 2019, 08:48 PM
Caryn Kover
Thank you for your time,
ExperimenterUK
Mon Aug 05 2019, 07:09 PM
@Ismail ..post in forum, give details
Mon Aug 05 2019, 04:33 PM
Ismail balghmi
Hello. Please I won't download
ExperimenterUK
Wed Jul 24 2019, 12:47 AM
@BUSTER123 Please post in the forum
Tue Jul 23 2019, 06:13 PM
BUSTER123
hello! newbie here. i am kind of a guy who hates using ready - made existing libraries, so this helped a lot as i was trying to control and write to a character lcd display. however, i can't figure out how to set the cursor position. for example, i want to set it to the 5th column in the first row, so position 5. so according to the table, i am sending 10000101 on the 8 data lines of the lcd (register select pulled low). the cursor does not move there however. and i cant move the cursor left or right too. is it something wrong that i am doing? thank you.
ExperimenterUK
Thu Jul 11 2019, 07:55 PM
@ramos https://www.theengineeringprojects.com/2017/09/l298-motor-driver-library-proteus.html
ExperimenterUK
Thu Jul 11 2019, 07:44 PM
@praveen123. Can you give a link to the project ?

Downloads

Comments

ANKITPATEL
Mon Nov 18 2019, 11:00 AM
Casmir
Wed Nov 13 2019, 06:25 AM
DeepakBGattani
Mon Nov 11 2019, 01:31 PM
Jeanbusatta
Sun Nov 10 2019, 04:42 AM
mdayaz
Sat Nov 09 2019, 03:41 PM
baoyen123
Fri Nov 08 2019, 10:06 AM
xiwang
Fri Nov 08 2019, 07:28 AM
ilylily07
Tue Oct 15 2019, 04:32 PM

Online

Guests: 40, Members: 0 ...

most ever online: 182184
(Members: , Guests: 182184) on 06 Aug 2010: 05:37 AM

Members: 38104
Newest member: ANKITPATEL
Forum Activity
ilylily07 Avatar
Posted By ilylily07
Mon Nov 18 2019, 09:54 AM
0v7670 camera interfacing with stc 8051.using asse...
Jeanbusatta Avatar
Posted By Jeanbusatta
Sun Nov 10 2019, 04:43 AM
ty, really needed it
ExperimenterUK Avatar
Posted By ExperimenterUK
Tue Oct 22 2019, 05:18 AM
wimac Avatar
Posted By wimac
Mon Oct 21 2019, 09:18 AM
I’ve been following this thread and looking at the...
s_dinesh40@yahoo.com Avatar
Posted By [email protected]
Sun Oct 20 2019, 03:09 PM
s_dinesh40@yahoo.com Avatar
Posted By [email protected]
Sun Oct 20 2019, 03:02 PM
sir, when i on display ,sometime 3rd display is no...
s_dinesh40@yahoo.com Avatar
Posted By [email protected]
Sun Oct 20 2019, 02:53 PM
sir, when i on display ,sometime 3rd display is no...
ExperimenterUK Avatar
Posted By ExperimenterUK
Sun Oct 20 2019, 12:21 AM
Your code seems okay on my simulationTry my code o...
s_dinesh40@yahoo.com Avatar
Posted By [email protected]
Sat Oct 19 2019, 07:13 PM
please find video attachment. 3rd & 4th displa...
s_dinesh40@yahoo.com Avatar
Posted By [email protected]
Sat Oct 19 2019, 07:05 PM
sir, 3rd and 4th dot matrix display flickering, ...